keskiviikko 5. helmikuuta 2020

Q&A

Ensinnäkin kiitos kyssäreistä ! Mä en ois osannu yhtään odottaa osaa näistä. Paljon tuli samoja , mut valkkasin mahdollisimman monipuolisesti. Nää ei oo nyt missään järjestyksessä vaan ihan sikinsokin.

ENJOY !

1. Onko exäsi pyytänyt sulta kertaakaan anteeksi tekoaan ja todennut, että asiat olisi voinut hoitaa paremminkin?

- On pyytänyt ja oon antanut anteeksi.

2. Meneekö sun lapset vuorohoitoon kun palaat töihin?

- Kyllä niiden täytyy mennä

3. Oletko hyvissä väleissä exäsi kanssa?

- Sanoisin että ollaan ihan hyvissä väleissä.

4. Jos sun pitäisi nyt arvata tyttöjen tulevat ammatit, mitkä ne olisi?

- Apua... Mä en yhtään osaa sanoa kyllä. Jos Metestä ei tuu laulajaa, niin sit siitä vois ehkä tulla joku luokanopettaja, koska se on niin määräilevä ja pikku-aikuinen :D Uskon että Mette vois haluta lukioon, kun se on niin fiksu!  Lyylistä tulee varmaan samanlainen, voisin kuvitella. Sillä on nyt jo ihan samanlainen temperamentti. Vauvasta on kyllä tosi vaikee veikata ammattia, mut sanotaan nyt vaikka huippumalli kun se on niin kaunis ;) Mitä ikinä ne päättääkään tehdä, tuen täysillä <3 No ok, ei tietysti IHAN mitä tahansa, u know.

5. Haluatko tulevaisuudessa lisää lapsia?

- Nyt sanon että en, mut eihän sitä oikeesti voi koskaan tietää varmaksi. Jos vaikka rakastun ihan helvetisti, niin saatan ehkä haluta max yhden yhteisen? Voisin silloin siis harkita, jos se olis toiselle tosi tärkeetä.

6. Koetko olevasi jo valmis uuteen parisuhteeseen?

-Hyvä kysymys. Välillä koen todellakin olevani 100% valmis ja välillä en sitten ollenkaan. Hyvin hyvin kinkkinen juttu.  Vaatishan se ainakin toiselta osapuolelta paljon ymmärrystä mun menneisyys huomioonottaen. Oon aikamoinen tuuliviiri tässä asiassa nyt. Eli se varmaankin tarkoittaa sitä etten ole vielä valmis ?

7. Haluatko mennä tulevaisuudessa naimisiin, uskotko avioliittoon ?

- Haluun. Tietäisin jo millaisen häämekon haluun ! Uskon tavallaan avioliittoon. Tai ainakin ite ajattelen sen asian niin, että sitten sitoudun siihen että teen kaikkeni sen suhteen eteen, vaikka tulis mitä paskaa, jos meen naimisiin.

8. Minkälainen mies yleensä kiinnittää sun huomion, mitä piirteitä sun unelmien miehessä on?

- No ainakin pitää olla kiltti. Jalat maassa oleva tyyppi. Fiksu ja rauhallinen. Sellanen turvallinen. Ylimielisyys ja se, että kuvittelee olevansa jotenkin muita parempi, niin NOT! Tulee toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa, ei tuomitse.  Ei rajoita mun tekemisiä / olemisia. Tykkää musta sellaisena kun oon. Tykkään et mies pitää MUN lisäksi myös ITSESTÄÄN huolta, just esim. urheilee. Ja tietysti pitäis tykätä lapsista. Kyllä mä sanon, et ensin kiinnostun ulkonäöstä ja sit vasta kaikki muu.. eihän kukaan osta sikaa säkissä? Mä en esim. osta sitä, et joku rakastuu pelkästään luonteeseen. Mites sitten kaikki fyysiset jutut esim. seksi, jos ei toisen ulkonäkö viehätä yhtään?

Eli vaikka jotkut sanoo et joku tinder on aika karu sovellus, mut toisaalta ei se sit loppupeleissä oo.

9. Minkälainen on sun unelmaelämä kymmenen vuoden päästä?

- No Mette olisi 15v ja lyyli 10v . Tytöt olis hyviä koulussa ja kilttejä ja tietysti hyväkäytöksisiä,  mulla olis työ josta tykkään, me ja kaikki läheiset oltais terveitä ja nautittais elämästä. Ihan tavallista arkea ja sitten matkustelua. Oisin löytänyt oman tyypin RINNALLE !! :D


10. Miten tää kaikki paska paljastui lopulta sulle ja myönsikö exä?

- Tän toisen naisen ig-tililtä. Ja laskin sitten 1+1 ja puhelutiedot oli sit vika tikki. Ei myöntänyt, väitti kaikille pitkään ettei mitään suhdetta ole eikä tule ja et oon keksinyt kaiken.

11. Mikä on suurin, sua itseäs koskeva unelma?

- Ihan oikeesti unelmoin siitä että saisin elää terveenä. Oon seurannut esim. tota Janita Lukkarisen syöpätaistelua ja mun sydämeen sattuu se niin paljon.. Mut jos ei nyt terveyttä lasketa niin haluisin joskus asua ulkomailla jossain auringon alla. Ja salee asun vielä joskus.

12. Miten usein käyt salilla ja miten pysyt tossa kunnossa?

- Yritän päästä käymään salilla vähintään 3x viikossa ja tykkään lenkkeillä. Mut aina en pääse, enkä ota siitä tosiaankaan mitään stressiä. Multa on kysytty treenivinkkejä, ja se vähän huvittaa mua koska en todellakaan oo mikään ammattilainen noissa enkä haluu antaa mitään terveysvinkkejä sen takia, mut voin sanoa että mulla on Erna Huskon goldenbooty- ohjelma ja se on ihan best ! Tykkään terveellisestä ruuasta enemmän kun jostain paskaruuasta. Esim. kaikki salaatit ja lohi on <3 Ja en oo omasta mielestäni mitenkään erityisessä kunnossa, on sitä paremmassakin oltu . Tykkään herkuista myös <3 Mutta ei ressii, synnytyksestäkin vasta 6kk :) Muistakaa että naisen kroppa palautuu synnytyksestä KOKONAAN oikeesti todella hitaasti. Musta tuntui että Meten syntymän jälkeen kroppa oli taas oma, kun synnytyksestä oli kulunut puoltoistavuotta.

13. Ootko koskaan miettinyt, että jos asiat ois menneet toisin, miten ne olis nyt?

- No siis, jos ei tätä episodia olis tapahtunut nyt, luultavasti se olis tapahtunut myöhemmin tulevaisuudessa.  Siis ainakin se että oltais erottu tavalla tai toisella. Mutta varmaankin tällä hetkellä oltais edelleen yhdessä.

14. Pystytkö ajatella koskaan tulevasi toimeen tän sun exän uuden naisen kanssa?

- Jaa-a. En usko. Ainakaan niin kauan kun se ei nää omassa käytöksessään mitään väärää.

15. Sun unelma- ammatti?

- Joku terkkari ( Niinkun Ellu kummankaassa !!) , psykologia kiinnostaa tai sit joku sellanen jossa vois olla hyötyä tästä mun kokemuksesta. Se parisuhdeterapeutti tietenkin. Sitten kun mun omat asiat on kondiksessa :D

16. Jos muuttaisit pois Jyväskylästä, minne muuttaisit ?

- Helsinkiin haluan. Tai jonnekkin sinne pk-seudulle. Tän olisin voinut laittaa tohon unelmakysymykseen koska oon kokoajan halunnut muuttaa, ja puhuttiinkin siitä esim. exän kanssa monta kertaa koska "kinusin" sitä vähän väliä sen jälkeen kun mun paras ystävä muutti sinne. Kuitenkin exällä oli täällä firma jne. Nyt ei olis sekään esteenä, mutta lapset ja niiden suhde isään ja muihin. Pystyisinkö tekee sen lapsille että veisin ne "kauas"? Vaikka kyllähän junat ja bussit kulkee, eikä autollakaan matka kauaa kestä. Onko joku tehnyt niin, uskaltanut ajatella itsekkäästi?  Laita mulle viestiä jos oot <3

17. Ootko pystynyt jo tapailemaan miehiä, vai vieläkö sua ahistaa niinkun joskus puhuit?

- Oon tapaillut kyllä.

18. Konkreettiset esimerkit siitä,  miten päästä yli erosta?

- No ainakin puhua, puhua ja puhua. Niin kauan kun siltä tuntuu. Viettää mahdollisimman paljon aikaa ystävien kanssa, ettei vaan jää yksin siihen suruun vellomaan. Täyttää kaikki päivät jollain tekemisellä ja sopii menoja. Älä kuuntele pelkkiä angstibiisejä koska sit vaan uppoudut syvemmälle angstiin :D Mulla auttoi myös tän blogin kirjoittaminen ja sitä kautta vertaistuen saaminen. Aika. Sitten kun tuntuu siltä, tapaile kivoja tyyppejä. Tutustu niihin. Saatat ymmärtää, ettei se exä sitten loppujen lopuksi ollutkaan mikään kummoinen. Ehkä alat miettimään, mitä oot koskaan nähnyt koko tyypissä?  Pidä itsestäsi huolta ja sitä kautta rakenna itsellesi hyvä itsetunto ja tajua, että kelpaat kelle vaan, mutta älä ota ketä vaan  <3

19. Ootko edelleen sinkku vai onko sulla joku ? Aiotko koskaan tuoda häntä "julki" somessa?

-  Oon sinkku. Riippuis hyvin pitkälti siitä mitä se toinen haluaa. Jotkut asiat on varmaan ihan hyvä pitää omana tietonaan. Mut kyl mä sitä sit ihan varmasti hypetän kun tossa on joku <3

20. Mikä on raskainta arjessa ?

- Ehdottomasti se, että väsyttää. Väsyneenä ei jaksaisi mitään, mut pakko vaan suoriutua.

21. Ootko aina halunnut nuorena äidiksi, vai oliko ensimmäinen raskaus yllätys?

- Mette ei ollut yllätys ja oon aina halunnut tehdä lapset mahdollisimman nuorena.

22. Minkä ikäinen olit kun sait Meten?

- Olin 18v kun aloin odottaa ja 19v kun Mette syntyi.

23. Jos sun exä alkaisi katumaan tekojaan ja anelisi anteeksi ja haluaisi palata yhteen, pystyisitkö siihen?

- En pystyisi, ensinnäkin siksi, etten rakasta enää.

24. Mikä oli vaikeinta/raskainta odotusaikana?

- Epätietoisuus tulevasta, sen odottaminen että exä tulee järkiinsä, exän nyxän sekoilut ja käytös, se että jouduin kokemaan kokonaisuudessan sen homman yksin. Olisin halunnut, että lapsen isäkin olisi ollut kiinnostunut vauvasta. Ylipäätään se, että rakastin yksin lasta jota oli tekemässä kaksi.

25. Minkälainen tunnelma lyylin isän luona oli, kun veit hänet sinne? Jäikö fiilis, että tapaamiset jatkuu?

- Tunnelma oli aika jännittynyt, kiusallinen ja aika kireä lyyliä viedessä. Hakiessa isän sanoin oli mennyt tosi hyvin. Sanottiin, että ensi kertaan sitten. Mutta en tiedä tuleeko todellisuudessa toista kertaa, sen näyttää aika.. tiedän, että jos olisi pelkästä isästä kiinni, niin tapaamiset jatkuisi.

26. Onko sulla yksinhuoltajuus molemmista tytöistä?

- Pelkästään Lydiannasta.

27. Miten Mette suhtautui eroon ja koko tilanteeseen?

- No ei tietystikkään hyvin. Surullinen oli jonkin aikaa ja toivoi yhteenpaluuta vielä kesällä,mutta nyt ei ole puhunut enää siitä. Kovasti ihmettelee miksei isi ole siskon elämässä. Muuten on jo ihan ok ja sopeutunut.

28. Pelkäätkö että tulevissa suhteissa sua petetään?

- Mä teen itteni kanssa kovasti töitä sen eteen, ettei mun tarviis pelätä. Haluan voida luottaa. Koska ei tää oo sen tulevan tyypin vika eikä sen kuuluis siitä kärsiä. Mut ihan varmasti toi on jättänyt muhun syvät jäljet. Thanks for that !

29. Koetko vielä että tarvitset terapiaa, koetko päässeesi kokonaan yli tapahtuneesta?

- Kun mietin asiaa, koen kyllä päässeeni kokonaan yli, mutta oon surullinen siitä, ettei lyylin isä ole / ollut sen elämässä. Ja terapia ei tekis koskaan pahaa, kellekkään vaikkei mitään suurempia solmuja oliskaan..

30. Onko sulle tarjottu neuvolasta mitään apua / tukea arkeen?

- On tarjottu, mutten koe että tarvitsisin. On varmasti muita sellaisia, jotka tarvii enemmän apua kun minä.

31. Onko sulla hyvät välit exän perheeseen?

- On todellakin. Ja uskon että tulee aina olemaankin. He on kaikki aivan ihania ja tärkeitä ja lasten kautta tullaan kuitenkin olemaan yhteyksissä aina.

32. Ootko tällä hetkellä ihastunut, välillä saa sellaisen kuvan ?

- Voisimpa sanoa että en. Mut oon.

33.  Kuinka hyvin voit henkisesti asteikolla 1-10?

- Ehkä 8 - 9.

34. Mitä pelkäät?

- Pelkään paljonkin. Eniten sitä, että joku läheisistä sairastuu tai kuolee. Sitten sitä, millanen tää maailma on sitten kun tytöt on isoja. Miten ne pärjää jne. Maailmanloppua, onko mun lapsenlapset täällä sillon? Kuka sen tietää, hyiii.

35. Minne aiot seuraavaksi matkustaa ja tuleeko lapset mukaan?

- Jonnekkin Espanjaan varmaankin taas koska helppo ja ihana paikka. Ja ajattelin ottaa seuraavaksi pelkästään lyylin. Joku reissu ois myös ihana tehdä kokonaan ilman lapsia esim. syksyllä.

36. Kaiken tän jälkeen,  mitä jos itse päätyisit pettämään kumppaniasi?

- Eihän täällä kukaan varmaan päätä sitä asiaa, että nyt mä aion pettää tai en petä. Tai siis ainakaan tervejärkinen. Mut pyrin siihen, että ennenkun mitään sellaista kerkeis tapahtua, puhuisin. Jos niin kuitenkin kävis, olisin varmasti ihan helvetin pahoillani ja katuisin.

37. Mitä haluaisit sanoa sun exälle, jos se lukis tätä nyt ?

- En mitään. Eiköhän kaikki oo jo sanottu.

38. Ahistaako sua koskaan se, että tuntemattomat tietää susta niin paljon?

- Ei ahista, koska ei kukaan oikeesti tiedä mun asioista kun sen mitä ite jaan. Eli mun elämästä ehkä 10%. Sekin on aika jännä, et monesti sitä luulee tuntevansa ihmisen täysin ja tietävänsä kaiken sen elämästä, jos se päivittää esim. ig- stooriin päivän aikana yhteensä 5min jotain 10 sekunnin videopätkiä. Päivässä on kuitenkin aika monta tuntia enemmän. If u know what i mean.


Siinäpä ne oli. Tehdään joskus uudestaan <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SÄ OOT NIIN VAHVA

Oon kuullut nuo sanat tosi montaa kertaa viimeisten kuukausien aikana. Voi kun vaan tietäisitte. Ei oo ollut kovin vahva olo kokoajan. ...